Ισιδώρου 3
Θεσσαλονίκη - Άνω Τούμπα
694 799 0444
Κινητό
infodiafania@yahoo.gr
Email

Οι προσφορές μας

δείτε τις προσφορές μας

ΔΩΡΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΡΩΜΑ

Με κάθε καθαρισμό διπλού στρώματος σας κάνουμε δώρο τον καθαρισμό του μονού στρώματος
ΔΩΡΟ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ

Με κάθε καθαρισμό στου σαλονιού σας κάνουμε δώρο τον καθαρισμό της τραπεζαρίας
Υπηρεσίες καθαρισμού

Αδιαβροχοποίηση δαπέδου

Αδιαβροχοποίηση δαπέδου

Η αδιαβροχοποίηση δαπέδων γίνεται για να προστατέψετε επιφάνειες από φυσικά πετρώματα όπως μάρμαρο, φυσική πέτρα, γρανίτης κτλ. Κατά την εφαρμογή της ελαχιστοποιείται η απορροφητικότητα του δαπέδου στους πόρους του. Η αδιαβροχοποίηση δαπέδου μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά, το ζήτημα των λεκέδων.


Παρκετάρισμα Δαπέδων

Παρκετάρισμα Δαπέδων

Τα δάπεδα αποτελούνται από πόρους, με τον καιρό και την χρήση, το δάπεδο παύει να έχει την αρχική του λάμψη, με αποτέλεσμα όταν οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν σε αυτό να μην καθρεφτίζουν στο μάτι μας. Το αποτέλεσμα είναι να τονίζει το δάπεδο όπως όταν σφουγγαρίζεται και να αφήνει μία ελαφριά γυαλάδα


αδιαβροχοποίηση σαλονιού

Αδιαβροχοποίηση σαλονιού

Είναι η αδιαβροχοποίηση όλων των υφασμάτινων επίπλων του σαλονιού σας, όπως του καναπέ, πολυθρόνας, καρέκλας τραπεζαρίας και των καλυμμάτων τους, αλλά και η αδιαβροχοποίηση υφασμάτων, ριχταριών και μαξιλαριών του σαλονιού σας.


Καθαρισμός υαλοπινάκων & εξωτερικών επιφανειών

Καθαρισμός υαλοπινάκων & εξωτερικών επιφανειών

Η εξωτερική όψη του κτιρίου αποτελεί την πρώτη επαφή της επιχείρησής σας με το κοινό. Ο καθαρισμός των υαλοπινάκων και των επιφανειών των κτιρίων, όμως, δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής, αλλά και θέμα υγιεινής των εργαζομένων.


Χρειάζεστε κάποια από τις υπηρεσίες μας;

επικοινωνήστε μαζί μας κανοντας κλικ στο κουμπί

αδιαβροχοποίηση σαλονιού

Καθαρισμός χαλιών και μοκετών επιτόπου

Προσφέρουμε την πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και τις πιο αποδοτικές και αποτελεσματικές λύσεις για τον καθαρισμό, των χαλιών και μοκετών που διαθέτετε. Η διαδικασία του επιτόπιου καθαρισμού χαλιών αποτελείται συνήθως από τρεια στάδια


Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων

Με τις επαναλαμβανόμενες εργασίες καθαρισμού, επιδιώκουμε την διατήρηση της άρτιας εικόνας των χώρων της εταιρίας σας. Όποιο και να είναι το μέγεθος της εταιρείας σας, βάσει των δικών σας απαιτήσεων ξεπερνάμε τις προσδοκίες και σας παρέχουμε άριστες υπηρεσίες καθαρισμού.


Βιολογικός καθαρισμός

Βιολογικός καθαρισμός

Βιολογικός καθαρισμός, είναι ο βαθύς καθαρισμός στον οποίο χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο καθαριστικές ουσίες υποαλλεργικές, οι οποίες είναι βιοδιασπώμενες και απολύτως φιλικές προς το περιβάλλον.


Καθαρισμός - στρώματα ακάραια

Καθαρισμός - στρώματα ακάραια

Τα ακάρεα είναι μικροοργανισμοί που ζουν από τα νεκρά κύτταρα που αποβάλλει ο ανθρώπινος οργανισμός και οι ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης τους είναι η υγρασία και η έλλειψη φωτός, ειδικά εποχές όπως την άνοιξη και το φθινόπωρο.


Χρειάζεστε κάποια από τις υπηρεσίες μας;

επικοινωνήστε μαζί μας κανοντας κλικ στο κουμπί

bot.jpg
Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας για την ενημέρωση σας σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχουμε έτσι ώστε να επιλέξετε με σιγουριά το νέο σας συνεργάτη.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των γενικών και εξειδικευμένων επαγγελματικών καθαρισμών από το 1992.

Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικευμένα στελέχη για τον σχεδιασμό και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών καθαρισμού.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Ισιδώρου 3


Πόλη: Θεσσαλονίκη - Άνω Τούμπα


Τηλέφωνο: 2310926935


Κινητό: 694 799 0444


email: infodiafania@yahoo.gr


© Copyright 2021 | Συνεργείο Καθαρισμού Θεσσαλονίκη | All Rights Reserved | Designed by Sigma Marketing